Φωτια Στα Βιλια : Φωτιά στα Βίλια: Αυτοψία του Alpha στον Άγιο Γεώργιο : Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής.

Φωτια Στα Βιλια : Φωτιά στα Βίλια: Αυτοψία του Alpha στον Άγιο Γεώργιο : Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής.. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή.

Φωτιά στα Βίλια: Δραματική η κατάσταση - Εκκενώθηκαν 5 ...
Φωτιά στα Βίλια: Δραματική η κατάσταση - Εκκενώθηκαν 5 ... from images32.inewsgr.com
Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση.

Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική.

Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά.

Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων.

Φωτιά στα Βίλια: Ο ανεφοδιασμός του ελικοπτέρου από ...
Φωτιά στα Βίλια: Ο ανεφοδιασμός του ελικοπτέρου από ... from www.newsit.gr
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση.

Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά στα Βίλια: «Έχουμε ενδείξεις για εμπρησμό» λέει ο ...
Φωτιά στα Βίλια: «Έχουμε ενδείξεις για εμπρησμό» λέει ο ... from thecaller.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή.

Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama